ΜΕΛΙ & ΡΟΔΟ

Εκδόθηκε και το όγδοο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας μας "Μέλι & Ρόδο" . Δεκαέξι σελίδες , με τα νέα του συλλόγου μας και πολλά ενδιαφέροντα θέματα της Καλυμνιακής παροικίας. Μία προσεγμένη έκδοση της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου "Ο Άγιος Παντελεήμων" , για την οποία εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι με μεράκι και αγάπη !

  • Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε όλες της Καλυμνιές και τους Καλύμνιους καθώς και τους φίλους αυτών απανταχού την οικουμένη.
  • Ευελπιστούμε το blog αυτό να σταθεί αφορμή ώστε οι απανταχού Καλυμνιοι να έρθουν σε επαφή με την ένωση Καλυμνιων Ρόδου ώστε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε απόψεις , σκέψεις ως αναφορά την παράδοση τα ήθη και έθιμα του τόπου μας .
  • Εάν η σκέψη σας ταυτίζεται με την δικιά μας επικοινωνήστε μαζί μας στο ekrodou@gmail.com

    Καλή πλοήγηση.!!!!



Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Τα καλά να λέγονται


Τέσσερις αυτοκτονίες, δύο αγοριών ηλικίας 13 και 26 ετών και δύο κοριτσιών 15 και 23 ετών, που είχαν προαναγγελθεί μέσω του Internet, απέτρεψαν αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στο πλαίσιο της προληπτικής τους δράσης. Όπως διαπιστώθηκε από τη σχετική έρευνα, οι μεν ανήλικοι ήθελαν να βάλουν τέλος στη ζωή τους αναφέροντας ως κύριο λόγο ότι δεν είχαν τη δέουσα μεταχείριση από τους οικείους τους, οι δε ενήλικοι εξέφραζαν την απελπισία τους για την ανεργία και τις προβληματικές διαπροσωπικές σχέσεις. Μετά τον εντοπισμό των ηλεκτρονικών ιχνών των τεσσάρων νεαρών, οι αστυνομικοί, με τη συνδρομή ψυχολόγων και ειδικών, ενημέρωσαν τις οικογένειες των παιδιών και πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τους.
ΠΗΓΗ. Δεν έχω σκοπό να σχολιάσω την δημοσίευση. Την παραθέτω μόνο και μόνο για να μην βλέπουμε τα ΜΜΕ με όλα τα άσχημα που μας βομβαρδίζουν συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: