ΜΕΛΙ & ΡΟΔΟ

Εκδόθηκε και το όγδοο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας μας "Μέλι & Ρόδο" . Δεκαέξι σελίδες , με τα νέα του συλλόγου μας και πολλά ενδιαφέροντα θέματα της Καλυμνιακής παροικίας. Μία προσεγμένη έκδοση της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου "Ο Άγιος Παντελεήμων" , για την οποία εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι με μεράκι και αγάπη !

  • Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε όλες της Καλυμνιές και τους Καλύμνιους καθώς και τους φίλους αυτών απανταχού την οικουμένη.
  • Ευελπιστούμε το blog αυτό να σταθεί αφορμή ώστε οι απανταχού Καλυμνιοι να έρθουν σε επαφή με την ένωση Καλυμνιων Ρόδου ώστε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε απόψεις , σκέψεις ως αναφορά την παράδοση τα ήθη και έθιμα του τόπου μας .
  • Εάν η σκέψη σας ταυτίζεται με την δικιά μας επικοινωνήστε μαζί μας στο ekrodou@gmail.com

    Καλή πλοήγηση.!!!!



Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Ο δήμαρχος συγχαίρει το νέο δ.σ. της Ενωσης Καλυμνίων Ρόδου

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Κάλυμνος 24/ 3/ 2008


ΠΡΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΡΟΔΟΥ

Πρόεδρο κο Γ. Κωνσταντινίδη


ΘΕΜΑ: Συγχαρητήρια επιστολή



Κύριε πρόεδρε,

Με την ευκαιρία της εκλογής σας στο νέο διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης Καλυμνίων Ρόδου, σας απευθύνω –τόσο σε εσάς προσωπικά όσο και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.- τις θερμότατες ευχές μου για κάθε επιτυχία στο έργο σας.

Είναι πραγματικά πολύ ελπιδοφόρο να ξέρουμε ότι υπάρχουν ζωντανοί και δραστήριοι πυρήνες δημιουργίας και προσφοράς, όπως είναι ο Σύλλογος Καλυμνίων Ρόδου, μέσα από τους οποίους μάλιστα διατηρείται και ενισχύεται η επαφή και αλληλεπίδραση με τους συμπατριώτες μας που ζουν μακριά από το νησί μας.

Καλή επιτυχία σε εσάς και τους συνεργάτες σας και να είστε βέβαιος ότι ο Δήμος της Καλύμνου και εγώ προσωπικά θα βρισκόμαστε πάντα στο πλευρό σας.

Με εκτίμηση

Γιώργος Ρούσσος

Δήμαρχος Καλυμνίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: