ΜΕΛΙ & ΡΟΔΟ

Εκδόθηκε και το όγδοο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας μας "Μέλι & Ρόδο" . Δεκαέξι σελίδες , με τα νέα του συλλόγου μας και πολλά ενδιαφέροντα θέματα της Καλυμνιακής παροικίας. Μία προσεγμένη έκδοση της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου "Ο Άγιος Παντελεήμων" , για την οποία εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι με μεράκι και αγάπη !

  • Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε όλες της Καλυμνιές και τους Καλύμνιους καθώς και τους φίλους αυτών απανταχού την οικουμένη.
  • Ευελπιστούμε το blog αυτό να σταθεί αφορμή ώστε οι απανταχού Καλυμνιοι να έρθουν σε επαφή με την ένωση Καλυμνιων Ρόδου ώστε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε απόψεις , σκέψεις ως αναφορά την παράδοση τα ήθη και έθιμα του τόπου μας .
  • Εάν η σκέψη σας ταυτίζεται με την δικιά μας επικοινωνήστε μαζί μας στο ekrodou@gmail.com

    Καλή πλοήγηση.!!!!



Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΑΒΒΑ


Η Διοίκηση της Ένωσης και τα μέλη της παρευρέθηκε στη γιορτή του Αγίου Σάββα, στο ομώνυμο παρεκκλήσι, στον Άγιο Γεώργιο, οδός Καποδιστρίου, το Σάββατο στον εσπερινό και την Κυριακή στη θεία λειτουργία, όπου ψάλθηκαν τα εγκώμια από τα παιδιά της Ένωσης.
Μετά τη λειτουργία η Ένωση προσέφερε νηστίσιμα γλυκά, αναψυκτικά και καφέ για όσους προσήλθαν να τιμήσουν τον Άγιο, ενώ λίγο μετά η παραδοσιακή μας ορχήστρα αποτελούμενη από τους Τρικοίλη Νίκο (λαούτο), Τρικοίλη Γιώργο (σαντούρι) και Στάππα Μικέ (λύρα) συνόδευσε το χορευτικό μας. Παρότι το σύννεφο έφερε βροχή, όπως λέει και το τραγούδι, τα παιδιά μας συμμετείχαν με την ίδια χαρά και διάθεση, όπως άλλωστε κάνουν πάντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: