ΜΕΛΙ & ΡΟΔΟ

Εκδόθηκε και το όγδοο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας μας "Μέλι & Ρόδο" . Δεκαέξι σελίδες , με τα νέα του συλλόγου μας και πολλά ενδιαφέροντα θέματα της Καλυμνιακής παροικίας. Μία προσεγμένη έκδοση της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου "Ο Άγιος Παντελεήμων" , για την οποία εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι με μεράκι και αγάπη !

  • Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε όλες της Καλυμνιές και τους Καλύμνιους καθώς και τους φίλους αυτών απανταχού την οικουμένη.
  • Ευελπιστούμε το blog αυτό να σταθεί αφορμή ώστε οι απανταχού Καλυμνιοι να έρθουν σε επαφή με την ένωση Καλυμνιων Ρόδου ώστε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε απόψεις , σκέψεις ως αναφορά την παράδοση τα ήθη και έθιμα του τόπου μας .
  • Εάν η σκέψη σας ταυτίζεται με την δικιά μας επικοινωνήστε μαζί μας στο ekrodou@gmail.com

    Καλή πλοήγηση.!!!!



Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΣΤΑ ΜΑΣΣΑΡΙ

Την Κυριακή, 29 Μαρτίου, στα Μάσαρι και στα πλαίσια της γιορτής του πορτοκαλιού, που διοργάνωσε ο πολιτιστικών Σύλλογος Μασάρων «Το Καμίρι» πραγματοποιήθηκε εκδήλωση με τη συμμετοχή και του δικού μας χορευτικού τμήματος. Τα παιδιά του χορευτικού μας, 16 στο σύνολο χόρεψαν συρτό, ίσο, σούστα και ντιρλαντά και καταχειροκροτήθηκαν. Τη συμμετοχή της Ένωσής μας προλόγησε ο Πρόεδρός μας κ. Κωνσταντινίδης Γεώργιος, ο οποίος ευχαρίστησε τη διοίκηση του πολιτιστικού Μασάρων για την πρόσκληση του στην Ένωση, ώστε να συμμετάσχει στην εκδήλωση. Η συμμετοχή του χορευτικού μας τμήματος ήταν η πρόβα τζενεράλε για την εκδήλωση της 1ης Μάη στην Κάλυμνο για την παραλαβή της Λάρνακας του Αγίου Σάββα. Ευχαριστούμε τα παιδιά μας που τρέχουν και κοπιάζουν κάθε φορά που τα καλούμε και τους ευχόμαστε να έχουν τέτοιες καλές παρουσίες και στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: