ΜΕΛΙ & ΡΟΔΟ

Εκδόθηκε και το όγδοο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας μας "Μέλι & Ρόδο" . Δεκαέξι σελίδες , με τα νέα του συλλόγου μας και πολλά ενδιαφέροντα θέματα της Καλυμνιακής παροικίας. Μία προσεγμένη έκδοση της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου "Ο Άγιος Παντελεήμων" , για την οποία εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι με μεράκι και αγάπη !

  • Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε όλες της Καλυμνιές και τους Καλύμνιους καθώς και τους φίλους αυτών απανταχού την οικουμένη.
  • Ευελπιστούμε το blog αυτό να σταθεί αφορμή ώστε οι απανταχού Καλυμνιοι να έρθουν σε επαφή με την ένωση Καλυμνιων Ρόδου ώστε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε απόψεις , σκέψεις ως αναφορά την παράδοση τα ήθη και έθιμα του τόπου μας .
  • Εάν η σκέψη σας ταυτίζεται με την δικιά μας επικοινωνήστε μαζί μας στο ekrodou@gmail.com

    Καλή πλοήγηση.!!!!



Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Νέα Αγορά


Μεγάλη επιτυχία με πολύ συμμετοχή του κόσμου ήταν η χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Νέα Αγορά του νησιού της Ρόδου .
Συμμετείχε η φιλαρμονική του Δήμου Ροδίων με πλούσιο πρόγραμμα και βεβαίως η Ένωση Καλυμνιων Ρόδου με την χορωδία της , τραγουδώντας τα κάλαντα των Χριστουγέννων και διάφορα τραγούδια.
στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η βουλευτίνα κ. Μ Ιατριδη ο νομάρχης Δωδεκανήσου κ. Γ Μαχεριδης ο δήμαρχος Ροδίων κ. Χ Χατζηευθυμιου ο αντιδήμαρχος κ. Γ. Γιαννακακης και ο κ. Κ Ταραζλιας επίσης και ο πρόεδρος του επιμελητηρίου κ. Γ Χατζημαρκος
Να ευχαριστήσουμε την πρόεδρο των καταστημαρχων κυρία Άννα Μποζμου της Ν Αγοράς και το Δ.Σ. για την οργάνωση της εκδήλωσης και για την πρόσκληση συμμετοχής προς την Ένωση
Χρόνια πολλά και του χρόνου…..

Δεν υπάρχουν σχόλια: