ΜΕΛΙ & ΡΟΔΟ

Εκδόθηκε και το όγδοο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας μας "Μέλι & Ρόδο" . Δεκαέξι σελίδες , με τα νέα του συλλόγου μας και πολλά ενδιαφέροντα θέματα της Καλυμνιακής παροικίας. Μία προσεγμένη έκδοση της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου "Ο Άγιος Παντελεήμων" , για την οποία εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι με μεράκι και αγάπη !

  • Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε όλες της Καλυμνιές και τους Καλύμνιους καθώς και τους φίλους αυτών απανταχού την οικουμένη.
  • Ευελπιστούμε το blog αυτό να σταθεί αφορμή ώστε οι απανταχού Καλυμνιοι να έρθουν σε επαφή με την ένωση Καλυμνιων Ρόδου ώστε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε απόψεις , σκέψεις ως αναφορά την παράδοση τα ήθη και έθιμα του τόπου μας .
  • Εάν η σκέψη σας ταυτίζεται με την δικιά μας επικοινωνήστε μαζί μας στο ekrodou@gmail.com

    Καλή πλοήγηση.!!!!



Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

Αγαπητοί φίλοι

Αγαπητοί φίλοι ,
Από το χτεσινό φύλλο της εφημερίδας "Δημοκρατική" , πληροφορηθήκαμε ότι κατατέθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο το καταστατικό ενός νεοϊδρυθέντος συλλόγου.
Σας ενημερώνουμε ότι ο εν λόγω σύλλογος ΔΕΝ έχει καμία σχέση με την Ένωση Καλυμνίων Ρόδου "Ο Άγιος Παντελεήμων" , η οποία ιδρύθηκε το 1949 και έκτοτε εκπροσωπεί την Καλυμνιακή κοινότητα της Ρόδου , διαφυλάσσοντας τις παραδόσεις μας , τα ήθη και έθιμα του τόπου μας και παραμένοντας ο συνδετικός κρίκος με την Κάλυμνο.
Αλγεινή εντύπωση δημιουργεί το γεγονός ότι τα "ιδρυτικά" μέλη του εν λόγω συλλόγου ΔΕΝ ήλθαν σε επαφή μαζί μας , ούτε καν ζήτησαν να συμμετέχουν στις πρόσφατες αρχαιρεσίες προ ολίγων μηνών εάν είχαν μία διαφορετική πρόταση, πράγμα που μας κάνει να πιστεύουμε ότι η κίνηση αυτή έχει μόνον διασπαστικό και ανταγωνιστικό χαρακτήρα , λόγο για τον οποίο και την καταγγέλλουμε.

Το Δ.Σ. της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου "Ο Άγιος Παντελεήμων" , πιστό στην αποστολή για την οποία εξελέγη από τα μέλη της Καλυμνιακής παροικίας της Ρόδου, θα συνεχίσει το έργο του και τις προσπάθειές του για την προβολή της Καλύμνου , των παραδόσεών της και την ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των Καλυμνίων της Ρόδου και της Ελλάδος γενικότερα.
για την ΕΝΩΣΗ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΡΟΔΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: