ΜΕΛΙ & ΡΟΔΟ

Εκδόθηκε και το όγδοο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας μας "Μέλι & Ρόδο" . Δεκαέξι σελίδες , με τα νέα του συλλόγου μας και πολλά ενδιαφέροντα θέματα της Καλυμνιακής παροικίας. Μία προσεγμένη έκδοση της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου "Ο Άγιος Παντελεήμων" , για την οποία εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι με μεράκι και αγάπη !

  • Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε όλες της Καλυμνιές και τους Καλύμνιους καθώς και τους φίλους αυτών απανταχού την οικουμένη.
  • Ευελπιστούμε το blog αυτό να σταθεί αφορμή ώστε οι απανταχού Καλυμνιοι να έρθουν σε επαφή με την ένωση Καλυμνιων Ρόδου ώστε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε απόψεις , σκέψεις ως αναφορά την παράδοση τα ήθη και έθιμα του τόπου μας .
  • Εάν η σκέψη σας ταυτίζεται με την δικιά μας επικοινωνήστε μαζί μας στο ekrodou@gmail.com

    Καλή πλοήγηση.!!!!



Πέμπτη 2 Ιουλίου 2009

Παγκόσμια Συνδιάσκεψη Δωδεκανησίων της Διασποράς στη Ρόδο, 1 & 2 Αυγούστου

Στη Ρόδο θα πραγματοποιηθεί φέτος η Παγκόσμια Συνδιάσκεψη των Δωδεκανησίων της Διασποράς, το διήμερο 1 & 2 Αυγούστου. Τη συνδιάσκεψη διοργανώνει η ΤΕΔΚ και τιμώμενο νησί φέτος θα είναι η Κάλυμνος.
Σε συνέντευξη που έδωσα ο δήμαρχος κ. Γ. Ρούσσος και ο αντιδ/ρχος κ. Φ. Χριστοδούλου, την 1.7.09, ανακοίνωσαν ότι με πρόταση του Δήμου Καλυμνίων η Συνδιάσκεψη θα τιμήσει τρεις προσωπικότητες της Καλύμνου, που διαπρέπουν στον τόπο που ζουν και εργάζονται.

1) Από τον κόσμο της επιστήμης τον κ. Πέτρο Μαραγκό, καθηγητή του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου
2) Από το χώρο της πολιτικής το γερουσιαστή κ. Γκας Μπιλληράκη (Φλώριδα ΗΠΑ).
3) Από το Χώρο της επιχειρηματικότητας τον κ. Γιάννη Χαλίκο (Ντάργουιν Αυστραλίας).
Η συμμετοχή της Καλύμνου στη Συνδιάσκεψη θα εμπλουτιστεί με έκθεση φωτογραφίας και με συναυλία της Καλυμνιάς τραγουδίστριας κ. Καίτης Κουλλιά.
Και βέβαια με την συμμετοχή από το χορευτικό συγκρότημα της Ένωσης Καλυμνιων Ρόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: