ΜΕΛΙ & ΡΟΔΟ

Εκδόθηκε και το όγδοο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας μας "Μέλι & Ρόδο" . Δεκαέξι σελίδες , με τα νέα του συλλόγου μας και πολλά ενδιαφέροντα θέματα της Καλυμνιακής παροικίας. Μία προσεγμένη έκδοση της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου "Ο Άγιος Παντελεήμων" , για την οποία εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι με μεράκι και αγάπη !
  • Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε όλες της Καλυμνιές και τους Καλύμνιους καθώς και τους φίλους αυτών απανταχού την οικουμένη.
  • Ευελπιστούμε το blog αυτό να σταθεί αφορμή ώστε οι απανταχού Καλυμνιοι να έρθουν σε επαφή με την ένωση Καλυμνιων Ρόδου ώστε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε απόψεις , σκέψεις ως αναφορά την παράδοση τα ήθη και έθιμα του τόπου μας .
  • Εάν η σκέψη σας ταυτίζεται με την δικιά μας επικοινωνήστε μαζί μας στο ekrodou@gmail.com

    Καλή πλοήγηση.!!!!


Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

H Ένωση Καλυμνίων Ρόδου ενόψει των επικείμενων αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέας διοίκησης πραγματοποιεί 2η Γενική Συνέλευση την Κυριακή, 1η Μαή 2011, ώρα 17.00 Γ Σεφέρη 78 (πίσω από καφετέρια GALLERY- ΜΗΔΕΙΑ) με θέματα:
- ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
- ΟΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ
- ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
- ΕΚΛΟΓΗ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ

Η Ένωση καλεί τα μέλη της να παρευρεθούν στη ΓΣ λόγω της σπουδαιότητας των θεμάτων, προκειμένου με τις παρεμβάσεις και προτάσεις σας να συμβάλετε στη διαδικασία ανάδειξης, προβολής και προώθησης των αιτημάτων της Ένωσης.
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιώργος Κωνσταντινίδης Μίκη Καραφυλλάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: