ΜΕΛΙ & ΡΟΔΟ

Εκδόθηκε και το όγδοο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας μας "Μέλι & Ρόδο" . Δεκαέξι σελίδες , με τα νέα του συλλόγου μας και πολλά ενδιαφέροντα θέματα της Καλυμνιακής παροικίας. Μία προσεγμένη έκδοση της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου "Ο Άγιος Παντελεήμων" , για την οποία εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι με μεράκι και αγάπη !

  • Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε όλες της Καλυμνιές και τους Καλύμνιους καθώς και τους φίλους αυτών απανταχού την οικουμένη.
  • Ευελπιστούμε το blog αυτό να σταθεί αφορμή ώστε οι απανταχού Καλυμνιοι να έρθουν σε επαφή με την ένωση Καλυμνιων Ρόδου ώστε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε απόψεις , σκέψεις ως αναφορά την παράδοση τα ήθη και έθιμα του τόπου μας .
  • Εάν η σκέψη σας ταυτίζεται με την δικιά μας επικοινωνήστε μαζί μας στο ekrodou@gmail.com

    Καλή πλοήγηση.!!!!



Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Δωροέκθεση

Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη Δωροέκθεση πραγματοποίησε το πολιτιστικό κέντρο Ολυμπιακής Αεροπορίας και οι Συνταξιούχοι της Ολυμπιακής στην αίθουσα του Ροδινιού στις 10 και 11 και 12 Δεκέμβρη.

Με πολύ μεράκι, έμπνευση και περίσσια αγάπη που αντλήθηκε από το κλίμα των ημερών δημιούργησαν χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα αντικείμενα και εδέσματα, πρόσφεραν μεζέδες, αλλά και χόρεψαν με τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας.
Πήραν μέρος οι σύλλογοι Καλύμνου, Λέρου, Καρπάθου, Ολύμου Καρπάθου, Τήλου, Ποντίων, Κάσου, ο σύνδεσμος Αγάπης, το 1ο Ειδικό Σχολείο και το Θάρρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: