ΜΕΛΙ & ΡΟΔΟ

Εκδόθηκε και το όγδοο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας μας "Μέλι & Ρόδο" . Δεκαέξι σελίδες , με τα νέα του συλλόγου μας και πολλά ενδιαφέροντα θέματα της Καλυμνιακής παροικίας. Μία προσεγμένη έκδοση της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου "Ο Άγιος Παντελεήμων" , για την οποία εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι με μεράκι και αγάπη !

  • Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε όλες της Καλυμνιές και τους Καλύμνιους καθώς και τους φίλους αυτών απανταχού την οικουμένη.
  • Ευελπιστούμε το blog αυτό να σταθεί αφορμή ώστε οι απανταχού Καλυμνιοι να έρθουν σε επαφή με την ένωση Καλυμνιων Ρόδου ώστε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε απόψεις , σκέψεις ως αναφορά την παράδοση τα ήθη και έθιμα του τόπου μας .
  • Εάν η σκέψη σας ταυτίζεται με την δικιά μας επικοινωνήστε μαζί μας στο ekrodou@gmail.com

    Καλή πλοήγηση.!!!!



Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Στις Βρυξέλλες πήγαν το Σαββατοκύριακο τρία Καλυμνάκια


Οι τρείς μαθητές ο Μανώλης Έλληνας, η Πόπη Παπανικόλα και η Κατερίνα Μαστροκούκου, βραβεύθηκαν από την Εταιρεία Προστασίας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού στο πλαίσιο του προγράμματος «Αειφόρο Αιγαίο» μαζί με τον.
Στις Βρυξέλλες βρέθηκαν προσκεκλημένοι του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Κρίτωνα Αρσένη, κλήθηκαν λίγο προτού ξεκινήσει η Σύνοδος της Κοπεγχάγης, μαζί με το καθηγητή τους Νικόλα Τρικοίλη, συζήτησαν μαζί του και του μετέφεραν το μήνυμά τους προς τους συμμετέχοντες στη Σύνοδο.
Με οπτικοακουστικό υλικό και προσωπικές μαρτυρίες οι έφηβοι μαθητές από τη Καλύμνο μαζί με μαθητές από τη Νάξο, τους Λειψούς, τη Σκύρο και τη Κω παρουσίασαν τη Δευτέρα στις Βρυξέλλες τις δύο όψεις του «νομίσματος» της καθημερινότητας στα νησιά της χώρας μας.
Σίγουρα τα παιδιά είχαν να πουν πολλά πάνω στις δυσκολίες και τις ομορφιές της ζωής στις νησιωτικές περιοχές…
Εντύπωση προξένησε σε όλους η «οδύσσεια» των εφήβων μέχρι να φτάσουν στις Βρυξέλλες, λόγω της προβληματικής συγκοινωνίας του νησιού . . .
Πηγή Καλυμνιακοι Αντίλαλοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: