ΜΕΛΙ & ΡΟΔΟ

Εκδόθηκε και το όγδοο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας μας "Μέλι & Ρόδο" . Δεκαέξι σελίδες , με τα νέα του συλλόγου μας και πολλά ενδιαφέροντα θέματα της Καλυμνιακής παροικίας. Μία προσεγμένη έκδοση της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου "Ο Άγιος Παντελεήμων" , για την οποία εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι με μεράκι και αγάπη !

  • Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε όλες της Καλυμνιές και τους Καλύμνιους καθώς και τους φίλους αυτών απανταχού την οικουμένη.
  • Ευελπιστούμε το blog αυτό να σταθεί αφορμή ώστε οι απανταχού Καλυμνιοι να έρθουν σε επαφή με την ένωση Καλυμνιων Ρόδου ώστε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε απόψεις , σκέψεις ως αναφορά την παράδοση τα ήθη και έθιμα του τόπου μας .
  • Εάν η σκέψη σας ταυτίζεται με την δικιά μας επικοινωνήστε μαζί μας στο ekrodou@gmail.com

    Καλή πλοήγηση.!!!!



Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Η AEGEAN AIRLINES ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΘΗΝΑ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ

Κύριο
Γιώργο Ρούσσο
Δήμαρχο Καλυμνίων


Αθήνα, 26 Αυγούστου 2009

Κύριε Δήμαρχε,


Η AEGEAN AIRLINES ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΑΘΗΝΑ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ

Σε συνέχεια προηγούμενων ανακοινώσεων καθώς και προετοιμασίας που κορυφώθηκε με την εκτέλεση εκπαιδευτικών/δοκιμαστικών πτήσεων, η AEGEAN AIRLINES συμμετείχε στον διαγωνισμό που προκήρυξε το Ελληνικό Δημόσιο και κατέθεσε προσφορά για την εξυπηρέτηση τακτικών αεροπορικών γραμμών στις οποίες έχουν επιβληθεί υποχρεώσεις παροχής δημόσιας υπηρεσίας και μεταξύ αυτών είναι και η γραμμή Αθήνα - Κάλυμνος.

Η εταιρεία σκοπεύει να καλύψει τις ως άνω γραμμές με αεροσκάφη AVRO RJ 100 (χωρητικότητας 112 θέσεων) καθώς και με αεροσκάφη ATR 72-500 (χωρητικότητας 68 θέσεων). Η εταιρεία έχει προσθέσει στο στόλο της δύο αεροσκάφη ATR 72-500 τελευταίας τεχνολογίας τα οποία έχουν ηλικία λιγότερη του ενός έτους αφού είναι παραγωγής δευτέρου εξαμήνου του 2008 και έχουν και αυτά δερμάτινα καθίσματα.

Ελπίζουμε να ευδοκιμήσει η προσφορά μας προς όφελος του επιβατικού κοινού αλλά και της περαιτέρω ανάπτυξης της περιοχής σας.

Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η AEGEAN θα εξυπηρετήσει την γραμμή Αθήνα- Κάλυμνος, εφόσον της καταχωρηθεί, με την σταθερότητα και την προσήλωση στην εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού που επιδεικνύει σταθερά την τελευταία δεκαετία και που την έχουν καταστήσει την πρώτη σε επιβατική κίνηση αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας.

Με εκτίμηση,

Δημήτρης Γερογιάννης
Διευθύνων Σύμβουλος
AEGEAN AIRLINES

Δεν υπάρχουν σχόλια: