ΜΕΛΙ & ΡΟΔΟ

Εκδόθηκε και το όγδοο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας μας "Μέλι & Ρόδο" . Δεκαέξι σελίδες , με τα νέα του συλλόγου μας και πολλά ενδιαφέροντα θέματα της Καλυμνιακής παροικίας. Μία προσεγμένη έκδοση της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου "Ο Άγιος Παντελεήμων" , για την οποία εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι με μεράκι και αγάπη !

  • Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε όλες της Καλυμνιές και τους Καλύμνιους καθώς και τους φίλους αυτών απανταχού την οικουμένη.
  • Ευελπιστούμε το blog αυτό να σταθεί αφορμή ώστε οι απανταχού Καλυμνιοι να έρθουν σε επαφή με την ένωση Καλυμνιων Ρόδου ώστε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε απόψεις , σκέψεις ως αναφορά την παράδοση τα ήθη και έθιμα του τόπου μας .
  • Εάν η σκέψη σας ταυτίζεται με την δικιά μας επικοινωνήστε μαζί μας στο ekrodou@gmail.com

    Καλή πλοήγηση.!!!!



Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Έκθεση Ζωγραφικής του Ισίδωρου Κουτρούλη στο Κατάλυμα της Γαλλίας.

Το Επαρχείο Καλύμνου και ο Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Δωδεκανήσου, διοργανώνουν έκθεση ζωγραφικής με έργα του Καλύμνιου ζωγράφου Ισίδωρου Κουτρούλη. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στο Κατάλυμα της Γαλλίας(οδός Ιπποτών), την Τετάρτη 22 Ιουλίου 2009 και ώρα 20:00 μ.μ.

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 22 Ιουλίου έως τις 31 Ιουλίου 2009 και θα λειτουργεί καθημερινά 10:00-13:00 το πρωί και 18:00-21:00 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: