ΜΕΛΙ & ΡΟΔΟ

Εκδόθηκε και το όγδοο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας μας "Μέλι & Ρόδο" . Δεκαέξι σελίδες , με τα νέα του συλλόγου μας και πολλά ενδιαφέροντα θέματα της Καλυμνιακής παροικίας. Μία προσεγμένη έκδοση της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου "Ο Άγιος Παντελεήμων" , για την οποία εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι με μεράκι και αγάπη !

  • Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε όλες της Καλυμνιές και τους Καλύμνιους καθώς και τους φίλους αυτών απανταχού την οικουμένη.
  • Ευελπιστούμε το blog αυτό να σταθεί αφορμή ώστε οι απανταχού Καλυμνιοι να έρθουν σε επαφή με την ένωση Καλυμνιων Ρόδου ώστε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε απόψεις , σκέψεις ως αναφορά την παράδοση τα ήθη και έθιμα του τόπου μας .
  • Εάν η σκέψη σας ταυτίζεται με την δικιά μας επικοινωνήστε μαζί μας στο ekrodou@gmail.com

    Καλή πλοήγηση.!!!!



Σάββατο 11 Ιουλίου 2009

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ & ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σαββάτο, 11 Ιουλίου 2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Πρόσκρουση Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Αστυπάλαια

Προσέκρουσε, πρωινές ώρες σήμερα, στον προβλήτα του λιμένα Αστυπάλαιας, κατά την πρόσδεση, το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο «ΝΗΣΟΣ ΚΑΛΥΜΝΟΣ» Ν. Καλύμνου 02, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Κάλυμνο για Αστυπάλαια με 25 επιβάτες, 05 φορτηγά, 01 Ι.Χ, και 02 δίκυκλα . Από την πρόσκρουση δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ούτε παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση. Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου και πραγματοποιήθηκε έλεγχος από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης, κατά τον οποίο διεπιστώθη η ύπαρξη ρήγματος μήκους ενός μέτρου και πλάτους 0,20 μέτρων, στην πρυμναία αριστερή πλευρά του πλοίου, και σε ύψος 1,30 μέτρα από την ίσαλο γραμμή. Κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης - αξιοπλοΐας από τον παρακολουθούντα Νηογνώμονα το πλοίο απέπλευσε την 19:15 για λιμένα Καλύμνου, μεταφέροντας 24 επιβάτες, 02φορτηγά, 05 Ι.Χ. και 02 δίκυκλα. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή Αστυπάλαιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: