ΜΕΛΙ & ΡΟΔΟ

Εκδόθηκε και το όγδοο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας μας "Μέλι & Ρόδο" . Δεκαέξι σελίδες , με τα νέα του συλλόγου μας και πολλά ενδιαφέροντα θέματα της Καλυμνιακής παροικίας. Μία προσεγμένη έκδοση της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου "Ο Άγιος Παντελεήμων" , για την οποία εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι με μεράκι και αγάπη !

  • Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε όλες της Καλυμνιές και τους Καλύμνιους καθώς και τους φίλους αυτών απανταχού την οικουμένη.
  • Ευελπιστούμε το blog αυτό να σταθεί αφορμή ώστε οι απανταχού Καλυμνιοι να έρθουν σε επαφή με την ένωση Καλυμνιων Ρόδου ώστε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε απόψεις , σκέψεις ως αναφορά την παράδοση τα ήθη και έθιμα του τόπου μας .
  • Εάν η σκέψη σας ταυτίζεται με την δικιά μας επικοινωνήστε μαζί μας στο ekrodou@gmail.com

    Καλή πλοήγηση.!!!!



Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Στο φουλ οι «μηχανές» του Δήμου για το νέο πλοίο: KALYMNOS STAR II


Το KALYMNOS DOLPHIN το αποσύρει η ΑΝΕΚ. Δεν πρόκειται να κάνει άλλο δρομολόγιο στη γραμμή Κάλυμνος-Μαστιχάρι. «Εκλεισε τον κύκλο του», είπε ο δήμαρχος κ. Γ. Ρούσσος και το προεδρείο της ΑΝΕΚ. Προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες σε εποχές δύσκολες για την εξυπηρέτηση του τουρισμού αλλά και της τοπικής κοινωνίας. Η πρόσφατη όμως βλάβη, αν και ασήμαντη, ήταν η δεύτερη και το διοικ. σ/λιο της ΑΝΕΚ αποφάσισε να το «δέσει». Ως σκάφος είναι πολύ δυνατό και «καλοτάξιδο», αντέχει δυνατές φουρτούνες. Επίσης, μηχανικά και ηλεκτρολογικά δεν έχει κανένα πρόβλημα. Παρ’ όλα αυτά το διοικ. σ/λιο της ΑΝΕΚ, από τη μια, θέλει στο στόλο της πλοία υψηλών προδιαγραφών, κι από την άλλη, θέλει να δώσει τέλος στην κατασυκοφάντηση και τον ανελέητο πόλεμο που δέχεται το δύσμοιρο KALYMNOS DOLPHIN και η εταιρία. Επειδή όμως το κάθε κακό φέρνει και καλό («ουδέν κακόν αμιγές καλού»), η αιφνίδια απόσυρση του DOLPHIN επίσπευσε την απόφαση για την αγορά νέου πλοίου, επιπέδου και μεγέθους του KALYMNOS STAR (γι’ αυτό και χρησιμοποιήσαμε φωτο του STAR με την επιγραφή: KALYMNOS STAR II. ( πυγή η Αργώ της Καλύμνου )

Δεν υπάρχουν σχόλια: