ΜΕΛΙ & ΡΟΔΟ

Εκδόθηκε και το όγδοο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας μας "Μέλι & Ρόδο" . Δεκαέξι σελίδες , με τα νέα του συλλόγου μας και πολλά ενδιαφέροντα θέματα της Καλυμνιακής παροικίας. Μία προσεγμένη έκδοση της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου "Ο Άγιος Παντελεήμων" , για την οποία εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι με μεράκι και αγάπη !

  • Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε όλες της Καλυμνιές και τους Καλύμνιους καθώς και τους φίλους αυτών απανταχού την οικουμένη.
  • Ευελπιστούμε το blog αυτό να σταθεί αφορμή ώστε οι απανταχού Καλυμνιοι να έρθουν σε επαφή με την ένωση Καλυμνιων Ρόδου ώστε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε απόψεις , σκέψεις ως αναφορά την παράδοση τα ήθη και έθιμα του τόπου μας .
  • Εάν η σκέψη σας ταυτίζεται με την δικιά μας επικοινωνήστε μαζί μας στο ekrodou@gmail.com

    Καλή πλοήγηση.!!!!



Πέμπτη 19 Μαρτίου 2009

ΚΑΛΥΜΝΟΣ

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε 16-3-09 ο Δήμαρχος Καλυμνίων κος Γ. Ρούσσος ενημέρωσε τους δημοσιογράφους σχετικά με θέματα που αφορούν την Ανώνυμη Ναυτιλιακή Εταιρεία του νησιού μας, και τη δημοτική συγκοινωνία.
Αναφορικά με το πρώτο θέμα ο κος δήμαρχος ανακοίνωσε την από 18-3-09 έναρξη της έκδοσης ειδικού δελτίου θαλάσσιας πρόγνωσης για την περιοχή Καλύμνου- Κω από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, γεγονός που χαρακτήρισε ως μια από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές παρεμβάσεις στην Κάλυμνο .
Η έκδοση του ειδικού δελτίου καιρού για την θαλάσσια περιοχή Καλύμνου-Κω, ήταν μια επιδίωξη της δημοτικής αρχής, η οποία μπόρεσε εν τέλει να υλοποιηθεί μετά από συστηματική πίεση και δραστηριοποίηση από πλευράς δήμου και ειδικότερα από τον πρόεδρο της ΑΝΕΚ κο Μ. Λελέκη και τον νομικό σύμβουλο κο Δ. Καρδούλια, τους οποίους ο κος δήμαρχος ευχαρίστησε ιδιαίτερα. Πρακτικά, η ανά τρίωρο έκδοση του ειδικού δελτίου καιρού, σημαίνει την αποφυγή των πολλών απαγορεύσεων απόπλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: