ΜΕΛΙ & ΡΟΔΟ

Εκδόθηκε και το όγδοο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας μας "Μέλι & Ρόδο" . Δεκαέξι σελίδες , με τα νέα του συλλόγου μας και πολλά ενδιαφέροντα θέματα της Καλυμνιακής παροικίας. Μία προσεγμένη έκδοση της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου "Ο Άγιος Παντελεήμων" , για την οποία εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι με μεράκι και αγάπη !

  • Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε όλες της Καλυμνιές και τους Καλύμνιους καθώς και τους φίλους αυτών απανταχού την οικουμένη.
  • Ευελπιστούμε το blog αυτό να σταθεί αφορμή ώστε οι απανταχού Καλυμνιοι να έρθουν σε επαφή με την ένωση Καλυμνιων Ρόδου ώστε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε απόψεις , σκέψεις ως αναφορά την παράδοση τα ήθη και έθιμα του τόπου μας .
  • Εάν η σκέψη σας ταυτίζεται με την δικιά μας επικοινωνήστε μαζί μας στο ekrodou@gmail.com

    Καλή πλοήγηση.!!!!



Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

6 ΧΡΥΣΑ –2 ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ 3 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ για τα Καλυμνάκια ….

Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Δωδεκανήσου Παμπαίδων – Παγκορασίδων

Δύσκολες συνθήκες, καλές επιδόσεις …..

Ο δυνατός άνεμος που επικρατούσε στο «Αθλητικο Κεντρο Κλλιπατειρα « πραγματικά δυσκόλεψε τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες .
Ωστόσο στους διοργανωτές αλλά και στους προπονητές έμεινε η ευχαρίστηση ότι τα παιδιά πέτυχαν ικανοποιητικές επιδόσεις στο Διασυλλογικο Πρωτάθλημα Δωδεκανήσου στις Κατηγορίες Παμπαίδων – Παγκορασίδων .
Μάλιστα ορισμένα από τα παιδιά εξασφάλισαν την πρόκριση τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα καθώς έπιασαν τα όρια πρόκρισης….
Αξίζει να σημειώσουμε ότι τα δίδυμα Καλυμνάκια της οικογένειας Ορφανού κάτοικοι Ρόδου εκτός από αριστούχοι μαθητές και μάλιστα με το απόλυτο 20 κατέκτησαν στο αγώνισμα 150 Μ το χρυσό και στα 600 Μ το χάλκινο.


ΧΡΥΣΑ
Ορφανός Αλέξανδρος 150 Μέτρα
Καρακωσταντής Άγγελος Σφαίρα
Καρδούλιας Γιώργος Δίσκος
Παρδαλού Χρυσάνθη 150 Μέτρα
Πασχάλη Ειρήνη Σφαίρα
Πασχάλη Ειρήνη Ακόντιο

ΑΡΓΥΡΑ

Καρδούλιας Γιώργος Σφαίρα
Βρούβης Μανώλης Δίσκος


ΧΑΛΚΙΝΑ

Γλυνάτσης Νίκος 300 Μέτρα
Ορφανός Φώτης 600 Μέτρα
Βαζανέλλη Μαρία 600 Μέτρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: