ΜΕΛΙ & ΡΟΔΟ

Εκδόθηκε και το όγδοο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας μας "Μέλι & Ρόδο" . Δεκαέξι σελίδες , με τα νέα του συλλόγου μας και πολλά ενδιαφέροντα θέματα της Καλυμνιακής παροικίας. Μία προσεγμένη έκδοση της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου "Ο Άγιος Παντελεήμων" , για την οποία εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι με μεράκι και αγάπη !

  • Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε όλες της Καλυμνιές και τους Καλύμνιους καθώς και τους φίλους αυτών απανταχού την οικουμένη.
  • Ευελπιστούμε το blog αυτό να σταθεί αφορμή ώστε οι απανταχού Καλυμνιοι να έρθουν σε επαφή με την ένωση Καλυμνιων Ρόδου ώστε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε απόψεις , σκέψεις ως αναφορά την παράδοση τα ήθη και έθιμα του τόπου μας .
  • Εάν η σκέψη σας ταυτίζεται με την δικιά μας επικοινωνήστε μαζί μας στο ekrodou@gmail.com

    Καλή πλοήγηση.!!!!



Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Δύο στα δύο – Πρώτος στα βαλκάνια


Στην Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας έγινε η εκδήλωση για την απονομή του κυπέλου στον Καλύμνιο αναβάτη Νίκο Γλυνάτση ο οποίος κατάκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία νέων του Βαλκανικού Πρωταθλήματος ταχύτητας Μότο.
Το Νοέμβριο του 2008 πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Φιλιππούπολης στην Βουλγαρία η απονομή των τίτλων στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ταχύτητα Μότο με μια άκρως επιτυχημένη παρουσία από τον Καλύμνιο σε καταγωγή αναβάτη Νίκο Γλυνάτση
Εντυπωσιάζοντας τους πάντες καθώς λάμβανε μέρος για πρώτη φορά στην εν λόγω διοργάνωση , ο Νίκος Γλυνάτσης κατάφερε όχι μόνο να κάνει αισθητή την παρουσία του, αλλά και να κατακτήσει τον τίτλο στην κατηγορία νέων στα 600 cc, αφήνοντας παράλληλα υποσχέσεις για καλύτερες εμφανίσεις το επόμενο διάστημα.
Ο νεαρός αναβάτης , παράλληλα ,κατέκτησε την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη και για το πανελλήνιο πρωτάθλημα στην ίδια κατηγορία , χωρίς να αφήσει το οποιοδήποτε περιθώριο για να αμφισβητήσει κανείς την κυριαρχική παρουσία του στο αγώνισμα .
Στης 18 Φεβρουαρίου αναμένεται να γίνει και η απονομή για τον τίτλο που κατάκτησε μέσω του πανελλήνιου πρωταθλήματος .
Καλό θα είναι οι τοπικοί Φορείς να ενισχύσουν όσο μπορούν το Καλύμνιο αναβατή που είναι σίγουρο ότι διαθέτει όλες εκείνες τις δυνατότητες να βρεθεί στην κορυφή σε ψηλότερο επίπεδο αυτήν την χρονιά κάνοντας για άλλη μια φορά γνωστό τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: