ΜΕΛΙ & ΡΟΔΟ

Εκδόθηκε και το όγδοο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας μας "Μέλι & Ρόδο" . Δεκαέξι σελίδες , με τα νέα του συλλόγου μας και πολλά ενδιαφέροντα θέματα της Καλυμνιακής παροικίας. Μία προσεγμένη έκδοση της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου "Ο Άγιος Παντελεήμων" , για την οποία εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι με μεράκι και αγάπη !

  • Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε όλες της Καλυμνιές και τους Καλύμνιους καθώς και τους φίλους αυτών απανταχού την οικουμένη.
  • Ευελπιστούμε το blog αυτό να σταθεί αφορμή ώστε οι απανταχού Καλυμνιοι να έρθουν σε επαφή με την ένωση Καλυμνιων Ρόδου ώστε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε απόψεις , σκέψεις ως αναφορά την παράδοση τα ήθη και έθιμα του τόπου μας .
  • Εάν η σκέψη σας ταυτίζεται με την δικιά μας επικοινωνήστε μαζί μας στο ekrodou@gmail.com

    Καλή πλοήγηση.!!!!



Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ: Ο Μπιλληράκης και η δήμαρχος Τάρπον στη Κάλυμνο

Ο Καλύμνιος γερουσιαστής κ. Γκας (Κώστας) Μπιλληράκης συναντήθηκε με το δήμαρχο Καλύμνου κ. Γ. Ρούσσο, στον οποίο και υποσχέθηκε ότι τον Αύγουστο θα έρθει στην Κάλυμνο. Θα τον συνοδεύει ο Καλύμνιος αντιδ/ρχος του Τάρπον κ. Κρις (Χρυσόστομος) Αλαχούζος. Επίσης, η δήμαρχος του Τάρπον κα Μπέβερλυ-Μπιλλήρη, το Σεπτέμβρη και στα πλαίσια περιοδείας στα Δωδεκάνησα, θα επισκεφθεί και την Κάλυμνο.
Και μια είδηση συγχρονική προς τα γεγονότα: Αυτή τη στιγμή, ώρα Ελλάδος 5μ.μ. (5.1.08), ανταποκριτής μας από τον Τάρπον Σπρίνγκς μας ενημερώνει ότι ο δήμαρχος κ. Γ. Ρούσσος βρίσκεται το Δημαρχείο του Τάρπον για ανταλλαγή δώρων με τη δήμαρχο κα. Μπέβερλυ-Μπιλλήρη. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το μεταλυκειακό Κολλέγιο της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: