ΜΕΛΙ & ΡΟΔΟ

Εκδόθηκε και το όγδοο φύλλο της τριμηνιαίας εφημερίδας μας "Μέλι & Ρόδο" . Δεκαέξι σελίδες , με τα νέα του συλλόγου μας και πολλά ενδιαφέροντα θέματα της Καλυμνιακής παροικίας. Μία προσεγμένη έκδοση της Ένωσης Καλυμνίων Ρόδου "Ο Άγιος Παντελεήμων" , για την οποία εργάστηκαν πολλοί άνθρωποι με μεράκι και αγάπη !

  • Με μεγάλη μας χαρά καλωσορίζουμε όλες της Καλυμνιές και τους Καλύμνιους καθώς και τους φίλους αυτών απανταχού την οικουμένη.
  • Ευελπιστούμε το blog αυτό να σταθεί αφορμή ώστε οι απανταχού Καλυμνιοι να έρθουν σε επαφή με την ένωση Καλυμνιων Ρόδου ώστε όλοι μαζί να ανταλλάξουμε απόψεις , σκέψεις ως αναφορά την παράδοση τα ήθη και έθιμα του τόπου μας .
  • Εάν η σκέψη σας ταυτίζεται με την δικιά μας επικοινωνήστε μαζί μας στο ekrodou@gmail.com

    Καλή πλοήγηση.!!!!



Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΑΙΤΗΣ ΚΟΥΛΛΙΑ «ΧΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ »

Η Καίτη Κουλλιά μαζί με τη μουσική της συντροφιά σας προσκαλούν σ ένα μουσικό ταξίδι με παλιά γνωστά κι αγαπημένα σύγχρονα τραγούδια. Τραγούδια που μας ταιριάζουν και μας θυμίζουν ότι παλιά και νέα, μέσα στα αισθήματά μας γίνονται ένα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επιλογές από την προσωπική της δισκογραφία, τραγούδια αγαπημένων ελλήνων συνθετών (Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Ξαρχάκος κ.α.) αλλά και νεοτέρων (Θαλασσινός, Μάλαμας, Παπακωνσταντίνου κ.α.), καθώς και αγαπημένα παραδοσιακά τραγούδια.

Η συναυλία που διοργανώνεται από τον ΟΠΑΔ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουλίου, στο θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου, ώρα 9μμ.

Μουσικοί:
Ακορντεόν: Ντάσσο Κούρτη
Κιθάρα: Βασίλης Κετεντζόγλου
Βιολί: Νεκτάριος Κωνσταντάκης
Πιάνο: Μάνος Σάββενας
Μπάσσο: Γιάννης Δραμουντανής